Fryslân

Eigenzinnig

Friesland is met recht de meest eigenzinnige provincie van Nederland. Welke andere provincie binnen Nederland hecht zo aan de eigen cultuur en heeft zelfs een eigen taal? Friezen koesteren hun  identiteit. Niet omdat we niet bij de rest van Nederland of de wereld willen horen (Friezen zijn fervente wereldreizigers), maar omdat we zoveel moois hebben om trots op te zijn.

Wanneer u kiest voor Friesland als bestemming voor uw bijeenkomst, bent u ook eigenzinnig te noemen. U wijkt af van de gebaande paden en durft de randstad achter u te laten. U kiest voor ruimte, vrijheid, frisse lucht en er even helemaal uit zijn. Benut deze kans om er ook écht even helemaal uit te zijn. Sluit uzelf en uw gasten niet twee dagen op in een vergaderzaal, hoe mooi ook, maar combineer uw vergadering, training of cursus met een activiteit.

Op deze website hebben wij de Friese accommodaties, evenals een groot scala aan activiteiten voor u op een rij gezet. Zowel op de Waddeneilanden, als het vasteland. Wijk af van de norm, en kies voor Friesland. En als u hulp nodig heeft in dit proces, staan wij natuurlijk graag voor u klaar.

Wist u dat?

Het huidige koningshuis haar wortels heeft in Friesland en hier nog veel tastbare monumenten van zijn? Friesland een lange culinaire historie heeft met een grote diversiteit aan traditionele gerechten? Diverse multinationals profiteren van het uitstekende Friese werkklimaat en de kennis die de provincie in huis heeft met haar wetenschappelijke instituten op het gebied van zuivel, watertechnologie en meertaligheid? Het betrekken van ‘de mienskip’ Friesland de titel Culturele Hoofdstad 2018 opgeleverd heeft?