Ga naar inhoud

Cycle-up

Leeuwarden

Of je nu een zakelijke conferentie, een workshop, een lezing of een feest organiseert, met de Cycle-Up HUB heb je de perfecte setting voor je evenement. Met flexibele ruimtes, state-of-the-art faciliteiten en een inspirerende ambiance bieden wij een unieke ervaring.

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 4 foto's

Wij geloven dat afval de grondstof is voor een betere toekomst. Van niets iets 
maken; dat doen we elke dag. Samen met onze circulaire partners zorgen we 
ervoor dat de circulaire economie in de praktijk wordt gebracht. Dit doen we in de 
eerste circulaire HUB van Noord-Nederland: de Cycle-Up HUB. Door lokaal te 
werken, inspireren en motiveren we mensen op nationaal niveau. Join jij de 
movement?  

Het afvalprobleem is immens en lijkt daarom moeilijk aan te pakken. “Waar moet je 
beginnen?!” Dus wij zijn gewoon begonnen, omdat we geloven dat actie positieve 
verandering teweeg kan brengen. Daarom is Cycle-Up opgericht, een circulaire 
dienstverlening als lokale en praktische oplossing – een springplank voor duurzaam 
ondernemen. 


Cycle-Up herkent en creëert waarde uit reststromen. Wij richten ons op het vinden van 
innovatieve oplossingen om reststromen om te zetten in hoogwaardige producten met een 
positieve impact op mens en milieu. We stellen onszelf én anderen in staat om te zien dat 
afval niet alleen iets is om weg te gooien, maar een kans is om (ons) te ontwikkelen. We 
laten zien dat elk product, hoe klein ook, een groot verschil kan maken. 

Aantal ruimtes beschikbaar  
Circulaire plein (ruimte voor 200 man) 
Vergaderzaal (ruimte voor 20 man) 
Kantoorruimtes (te huur per m2) 
Productieruimtes (te huur per m2) 

Duurzame ondernemer

Bij Cycle-up staat duurzaamheid hoog in het vaandel!

  • Duurzaam gebruik van water

    Puur, gefilterd water

  • Duurzame energiebronnen

    Bij Cycle-Up draait alles om het herkennen en creëren van waarde uit reststromen. Wij richten ons op het vinden van innovatieve oplossingen om reststromen om te zetten in hoogwaardige producten met een positieve impact op mens en milieu. We stellen onszelf én anderen in staat om te zien dat afval niet alleen iets is om weg te gooien, maar een kans is om (ons) te ontwikkelen. We laten zien dat elk product, hoe klein ook, een groot verschil kan maken. Zo streven wij naar een circulaire economie waarin we het gebruik van grondstoffen minimaliseren en afval tot een minimum reduceren. Maar onze ambitie gaat verder dan dat. Wij streven naar een wereld waarin afval niet langer bestaat en waarin duurzame producten de norm zijn.

  • Gebruik van materialen

    De HUB stimuleert samenwerking op verschillende vlakken. We dragen samen de verantwoordelijkheid om aan onze circulaire toekomst te werken. Door deze samenwerking delen wij soms reststromen en ontstaan er prachtige projecten tussen onze partners. Zo wordt het zaagsel van Stadshout Leeuwarden tegenwoordig gebruikt om de ‘zaagselzwam’ te kweken. Innovatie, motivatie en creativiteit ten top! Zo gebruiken we elkaar om verder te bouwen en te groeien.

  • Geld als middel voor creatie sociale en ecologische waarde

    Als ondernemer krijg je toegang tot onze ‘social workforce’, die je ondersteunt bij het nastreven van je sociale doelen en het opschalen van je productie. Verder faciliteren we e-fulfilment om de afhandeling van je producten soepel te laten verlopen, en bieden we unieke kansen om je grondstoffen slim te verkrijgen, bijvoorbeeld door reststromen van lokale horecazaken of industrieën te gebruiken. Een andere waardevolle service is onze kennisuitwisseling. We brengen je in contact met ons netwerk, openen deuren naar nieuwe kansen, ketenprojecten en potentiële klanten rechtstreeks naar onze hub. Je kunt ook volop gebruik maken van onze hub-faciliteiten, van diverse productiemachines tot aan inspirerende brainstormruimtes voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Bovendien bieden we samenwerkingen met studenten, waardoor je gemakkelijk toegang tot een groep leergierige en onderzoekende jonge talenten hebt, voor elk complex probleem dat je wilt aanpakken.

  • Versterken gezondheid en welzijn

    Lezingen over circulariteit en duurzaamheid. Bij Cycle-Up geloven we in de kracht van samenwerking tussen onderwijs en praktijk. We bieden studenten van mbo tot universiteit de kans om hun passie voor duurzaamheid in de praktijk te brengen binnen de vooruitstrevende bedrijven van onze hub. Deze symbiose tussen studenten en bedrijven versnelt niet alleen de overgang naar een circulaire economie maar verrijkt ook beide partijen met nieuwe inzichten en ideeën.

  • Versterken van maatschappij en cultuur

    De Social Workforce is een dienstverlening van Cycle-Up die mensen met een uniek talent een kans geeft om mooie dingen te maken, doen en beleven. Door de Social Workforce in te zetten maken we jouw bedrijf inclusief en duurzaam: je geeft mensen een kans, werkt met een bijzonder leuke doelgroep en geeft mensen een kans om nieuwe ervaringen op te doen. Taken die de Social Workforce tot nu toe al heeft opgepakt voor onze circulaire partners bestaan uit: – E-fulfilment – Inpakwerkzaamheden – Kluswerkzaamheden – Logistieke dienstverlening – Snij- en zaagwerkzaamheden – Inrichting – Eventhosting – Catering Door de mens te betrekken maken we de wereld weer een stukje mooier

Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Cycle-up

Cycle-up
Zwettestraat 29-6
8912 AV Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten